Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Mansur Yavaş'ın memleketinde oylar Erdoğan'a çıktı

Mansur Yavaş'ın memleketinde oylar Erdoğan'a çıktı

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın memleketi Beypazarı'nda vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullandı. Beypazarı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 56,77 oy çıktı.

Kaydet
a- | +A

Türkiye, 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek için sandığa gitti. Meclis'e girecek vekiller belli olurken cumhurbaşkanı seçimi ise tarafların gerekli yüzde 50 artı 1'i alamaması sonucu ikinci tura kaldı. Siyasilerin oy kullandığı sandıklarda ve memleketlerinde kimin birinci çıktığı merak konusu oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın memleketi Beypazarı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 56,77 oy çıktı.

BAKMADAN GEÇME
Yanardağ, Kılıçdaroğlu
HABER

Yanardağ, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! “Böyle bir aymazlık olabilir mi?”

28
HABER

28'inci Dönem parlamentosunda kadınların siyasetteki temsil oranı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi durumunda yardımcılarından biri olması planlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın memleketi Beypazarı’nda oylar beklentilerin altında çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesin olmayan sonuçlar neticesinde 18 bin 928 oy alarak yüzde 56,77 ile birinci isim olarak ön plana çıktı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Seçim 2023
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.