Yanardağ, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! “Böyle bir aymazlık olabilir mi?”

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yanardağ, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! “Böyle bir aymazlık olabilir mi?”

Seçim 2023 Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gazeteci Merdan Yanardağ, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Yanardağ, “Daha hafif kelimeler seçmeye çalışıyorum. Böyle bir aymazlık olabilir mi? CHP Genel Merkezi'nde açık bir takım televizyonların ilk ekranlarında ilk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı görülüyor.” dedi.

Muhabir: Sinan Başhan

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 49.5 oy oranına ilk sırada yer alırken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 44.9 oy oranında kaldı. ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın oy oranı ise 5.2 oldu.

İKİNCİ TUR 28 MAYIS'TA YAPILACAK

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde, hiçbir adayın seçilme yeterliliğini kazanamadığını, daha önceden ilan edilen Seçim Takvimi'ne göre, 28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verildiğini bildirdi.

YANARDAĞ, CHP VE KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Yanardağ, dünkü yayında CHP ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. "CHP Genel Merkezi'nde açık olan televizyonların ekranlarında Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda kazandığı görülüyordu" diyen Yanardağ, "Hafif kelimeler seçmeye çalışıyorum. Böyle bir aymazlık olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın yaptığı gibi kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yapması gerektiğini de söyleyen Yanardağ, "Liderlerle yapılan kısa açıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum." dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - Seçim 2023
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...