Muharrem İnce seçime 4 gün kala mitinglerini iptal etti… Gerekçesi merak ediliyordu! Memleket Partili isim açıkladı
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçime 4 gün kala İzmir ve Manisa mitinglerini iptal etti. Nedeni merak ediliyordu. Memleket Partisi’nden milletvekili adayı Fidel Okan sosyal medya hesabından açıkladı. İşte nedeni…
Türkiye, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere kenetlendi. Partiler ve adaylar seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kritik süreçte İzmir ve Manisa mitinglerini iptal ettiği duyuruldu.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kendi adaylarıyla giren Memleket Partisi, Millet İttifakı cephesinden 'geri çekil' çağrılarına rağmen seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Kamuoyu yoklamalarına yansıyan oy oranıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalamayacağı görülen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, buna rağmen seçimin ikinci tura kalmasına neden olabileceği için seçimlerde kritik bir rol oynayabilir.
Millet İttifakı cephesinin 'Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekil, seçimler ilk turda bitsin' çağrısını yaptığı Muharrem İnce, Türkiye'nin birçok yerinde miting düzenleyerek seçmenleriyle bir araya geliyor.
Ancak seçimlere son 4 gün kala İnce'nin programında dikkat çeken bir değişiklik yaşandı.
MİTİNGLERİ İPTAL EDİLDİ
Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir ve Manisa'da gerçekleştirmesi beklenen iki miting iptal edildi.
Memleket Partisi Manisa 1. sıra milletvekili adayı Fidel Okan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan gazeteci Şaban Sevinç'in sahibi olduğu Bizim TV'nin haberine göre ise; Muharrem İnce'nin son günlerde hakkında sosyal medyada yürütülen karalama kampanyaları nedeniyle rahatsızlandığı belirtildi.
Kaynak: Haber Merkezi - Bizim TV
