Vekil adayı Cem Saygı dans etti, Memleket Partisi hakkında inceleme başlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Memleket Partisi'nin Zonguldak 5. sıra adayı Cem Saygı'nın dans görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Saygı'nın hareketlerinden rahatsız olanlar durumu tepki gösterince Memleket Partisi Genel Merkezi inceleme başlattı.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Arabada gaz pedal" dansı ile popülerleşti. Partisinin milletvekili adayı da farklı bir dans deneyince ortalık karıştı.

ADAYLIK SEVİNCİ FAZLA KAÇTI

Zonguldak'tan 5. sıra aday olan Cem Saygı, gençler ile bir araya gelip yüksek sesli müzik eşliğinde dans etti. Bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Kendisini seyredenlerin alkışları ve ıslıkları eşliğinde dans eden Saygı, "Artık adayım hizmet için geliyorum" ifadelerini kullandı.

Vekil adayı Cem Saygı dans etti, Memleket Partisi hakkında inceleme başlattı

KENDİ BAŞINI YAKTI

Ancak bazı kesim Cem Saygı'nın hareketlerini abartılı bulup tepki gösterdi. Bu durum Memleket Partisi Genel Merkezine sirayet edince işin boyutu değişti. Merkez, Saygı hakkında inceleme başlattı.

(İHA)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...