Önce Kılıçdaroğlu şimdi de İmamoğlu! Mitinglere çelik yelekle çıktılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Önce Kılıçdaroğlu şimdi de İmamoğlu! Mitinglere çelik yelekle çıktılar

Seçim 2023 Haberleri

Kritik seçimlere artık sayılı saatler kaldı. Cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken güvenlik önlemlerini de had safhaya çıkardı. Samsun mitingine çelik yelekle çıktığı görülen Kılıçdaroğlu’ndan sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da Ankara mitingine çelik yelekle çıktığı görüldü.

Türkiye yeni cumhurbaşkanını ve 28. dönem milletvekillerini belirlemek için yarın sandık başına gidiyor. Kritik seçimler önce siyasiler propaganda çalışmalarına hız verirken güvenlik tedbirlerini de artırmış durumda.

Samsun mitinginde uzun namlulu silahlarla korunan Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun çelik yelek giydiği görülmüştü. Benzeri durum Ankara mitinginde de yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sahneye çelik yelek giyerek çıkarken, o görüntüler sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇELİK YELEKLİ KORUMA 

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast iddiaları önlemlerin artırılmasına sebep oldu.  

İddiaların ardından güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Ankara mitinginden önce Samsun'da vatandaşlara hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu'na miting sırasında sahnede uzun namlulu korumalar eşlik etti. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaparken üzerinde çelik yelek olduğu görüldü

İMAMOĞLU DA ÇELİK YELEK GİYDİ

Kılıçdaroğlu’nun Samsun'undaki mitingde çelik yelek giymesinin ardından Millet İttifakı'nın Ankara mitinginde de benzer bir durum kameralara yansıdı.

Önce Kılıçdaroğlu şimdi de İmamoğlu! Mitinglere çelik yelekle çıktılar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sahneye çelik yelek giyerek çıktığı görüldü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...