'Saldırıya uğradık' diyen Sinan Oğan, HDP'yi işaret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Saldırıya uğradık' diyen Sinan Oğan, HDP'yi işaret etti

Seçim 2023 Haberleri

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçim otobüslerinin saldırıya uğradığını duyurdu. Silvan'da gerçekleşen saldırının HDP'liler tarafından yapıldığını belirten Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu destekçilerine seslenerek, "Hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın" dedi.

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına giderek 13. Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçecek. Ülkenin geleceğini belirleyecek olan gün için geri sayım devam ederken, adaylar da çalışmalarına hız verdi. Sahaya inerek il il gezen cumhurbaşkanı adayları, vatandaşları birebir ikna etmek için çaba harcıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, seçim otobüslerinin saldırıya uğradığını duyurdu.

"KARAR DEĞİŞTİRMESEYDİK KONVOYDA BİZ DE OLACAKTIK"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oğan, Van'da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman'a geçmek için yola çıkan seçim otobüslerinin Silvan'da HDP'liler tarafından saldırıya uğradığını belirtti. "Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık" diyen Oğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz.

"KEMAL BEYİ DESTEKLEYEN HDP'Yİ DE KINAYIN"

Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı oluşturmak istiyorlar”

Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!"

'Saldırıya uğradık' diyen Sinan Oğan, HDP'yi işaret etti

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...