Son dakika! Dolmabahçe'de kritik buluşma! Erdoğan, Sinan Oğan ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. turda gözlerin çevrildiği Sinan Oğan'la Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde görüştü. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu 14 Mayıs'ta tamamlandı. Cumhurbaşkanı adayları yüzde 50+1 koşulunu sağlayamamaları nedeniyle seçim ikinci tura kaldı.

DOLMABAHÇE'DE KRİTİK GÖRÜŞME

Yüzde 5,2 oy alan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi işaret edeceği merak edilirken İstanbul'da kritik bir görüşme gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğan'la bugün Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Erdoğan ile Oğan'ın görüşmesi saat 17.00 sıralarında başladı. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Görüşmede hangi başlıkların konuşulduğu henüz açıklanmadı.

KILIÇDAROĞLU İLE ÜMİT ÖZDAĞ GÖRÜŞTÜ

Sinan Oğan'ın 2. tur için adaylardan birini destekleyip desteklemeyeceği merakla beklenirken bugün kritik bir görüşme gerçekleşti. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Sinan Oğan'ı cumhurbaşkanı adayı gösteren ATA İttifakı'nda yer alan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...