Son dakika: Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile oy kullanan CHP lideri, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlar sandık başına gitmeye devam ediyor. Liderler ve adaylar da oy kullanma işlemine başladı. Ankara Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'na giden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA YOĞUN İLGİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile oy kullanacağı okula giden Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 4221 numaralı sandığı geçen Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "En içten sevgilerimi, saygılarımı sunarım. Hepimiz demokrasiyi çok özlemişiz. Hepimiz kucaklaşmayı çok özlemişiz. Hepimiz birlikte olmayı çok özlemişiz... Bundan sonra göreceksiniz inşallah bu ülkeye baharlar gelecek ve baharlar hep devam edecek. Hepinize en içten sevgilerimi saygılarımı sunarım. Sağolun var olun diyorum" ifadelerini kullandı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...