O kupa Fenerbahçe'nin

O kupa Fenerbahçe'nin

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kürek Federasyonu'nu protesto için katılmadığı Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazandı.

Sarı lacivertli kulüp, yıldız ve genç erkekler, genç kızlar, kadınlar ve erkekler kategorilerinde kupayı müzesine götürdü.
Türkiye Kupası Kürek Yarışları'nda Fenerbahçe, yıldız ve genç erkekler, genç kızlar, kadınlar ve erkekler kategorilerinde şampiyon oldu.


nbsp;
O kupa Fenerbahçe'nin





Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda yapılan final yarışlarında yıldız kızlar kategorisinde Şişecam Çayırova 1'inci, Fenerbahçe 2'nci, Fethiye Belediyespor 3'üncü; yıldız erkekler kategorisinde Fenerbahçe 1'inci, Şişecam Çayırova 2'nci, Şişecam Çayırova "B" 3'üncü; genç kızlar kategorisinde Fenerbahçe 1'inci, Şişecam Çayırova 2'nci, Fethiye Belediyespor 3'üncü oldu.


nbsp;
O kupa Fenerbahçe'nin



nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Genç erkeklerde de Fenerbahçe 1'incilik, Çukurova Üniversitesi 2'ncilik, Beşiktaş 3'üncülük; federe üniversite kulüpleri erkekler kategorisinde Boğaziçi Üniversitesi 1'incilik, Kadir Has Üniversitesi 2'ncilik, Koç Üniversitesi 3'üncülük; kadınlar kategorisinde Fenerbahçe 1'incilik, Fenerbahçe "B" 2'ncilik; erkekler kategorisinde Fenerbahçe 1'incilik ve Şişecam Çayırova 2'ncilik elde etti.


nbsp;
nbsp;
O kupa Fenerbahçe'nin




ÖZDEMİR: RAKİBİMİZ OLSA DA SONUÇ DEĞİŞMEZDİ
Kürekte Fenerbahçe'nin en büyük rakibi olan Galatasaray Kulübü, Kürek Federasyonu'nun Türkiye Kupası programını sonradan değiştirmesi nedeniyle yarışlara katılmama kararı almıştı.


Fenerbahçe Kulübü Kürek Şubesi Sorumlusu Çağlar Özdemir, Türkiye Kupası'nı kazanarak en önemli hedeflerinden birine ulaştıklarını belirterek şunları söyledi:
"Yarışlara rakibimiz (Galatasaray) katılmadı. Katılsaydı da sonuç farklı olmazdı. Sezonu Türkiye Kupasıyla tamamladık ve bunun için çok mutluyuz. Bu sezon mücadele ettiğimiz bütün kategorilerde (Büyükler, Gençleri Yıldızlar) Şampiyon olduk. Sezonu kupayla bitirmek güzel. Ayrıca bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve böyle anlamlı bir günde Şampiyon olmak çok güzel. Bu sezon hedeflediğimiz bütün kategorilerde şampiyon olduk. Önümüzdeki hafta da yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Önümüzdeki sezon da diğer kupaları müzemize getirmek istiyoruz."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...