Tottenham, Maccabi Haifa'yı 7-2 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Tottenham, Maccabi Haifa'yı 7-2 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı

SPOR Haberleri  / Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off turu maçları tamamlandı. Gecenin en gollü maçında Tottenham, sahasında konuk ettiği Maccabi Haifa'yı farklı mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Harry Kane, attığı üç golle yıldızlaştı.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu oynanan 21 maçla sona erdi. Geceye damga vuran maçta Tottenham, sahasında oynadığı maçta Maccabi Haifa'ya gol yağdırdı. Tottenham'ın yıldızı Harry Kane'in üç gol attığı karşılaşma, 7-2 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maça çok hızlı başlayan Tottenham, henüz 2. dakikada Harry Kane ile öne geçmeyi başardı. 17. dakikada Hollandalı futbolcusu Tjaronn Chery ile beraberliği yakalayan Maccabi Haifa, daha sonra savunmaya kapanmanın faturasını ağır ödedi. 20. dakika Lucas Moura, 36 ve 39. dakikalarda Giovani Lo Celso ile goller bulan Tottenham, ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı.

KANE HAT-TRICK YAPTI
İkinci yarıda Nikita Vadymovych Rukavytsya ile farkı ikiye indiren ve az da olsa umutlanan Maccabi Haifa'nın sevinci fazla uzun sürmedi. 56. dakikada Harry Kane, yeniden sahneye çıkarak penaltıdan attığı golle farkı yeniden üçe çıkarmayı başardı. Harry Kane, 74. dakikada ağları bir kez daha havalandırarak hat-trick yaptı. 90+1. dakikada Dele Alli'nin penaltıdan attığı gol, skoru belirledi.

İsrail temsilcisini farklı geçen Tottenham, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara katılmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...