Son Aslan Barış

Son Aslan Barış

SPOR Haberleri

Daha önce kadrosuna Alparslan Öztürk ile Aytaç Kara’yı katan sarı kırmızılılar Keçiörengücü’nün 21 yaşındaki forvetini de renklerine bağladı

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray uzun süredir görüşme hâlinde olduğu Barış Alper Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Fatih Terim’in scout ekiplerine yakından takip ettirdiği ve ısrarla istediği oyuncu için sarı kırmızılılar, Ankara Keçiörengücü’ne 1,5 milyon avro bonservis ödeyecek. 21 yaşındaki hücum oyuncusu için başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübün devreye girmesine rağmen, Barış parçalı formayı giymekte kararlı olunca bu transfer beklenenden geç olsa da Aslan’ın istediği gibi sonuçlandı.

Çokçalış harekâtı
Sarı kırmızılıların listesine aldığı bir diğer isim ise İsmail Çokçalış. Bursaspor forması giyen genç sol bek ile Fatih Terim bir görüşme yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı 21 yaşındaki oyuncuya kendisinden uzun vadede faydalanmak istediğini belirtti. G.Saray formasını giymek için oldukça istekli davranan İsmail için Bursaspor'la görüşmeler başladı. Sarı kırmızılılar bu transferi takas yoluyla bitirmek istiyor. Yönetim, kadrodaki iki genç oyuncu ile bir miktar para karşılığında İsmail’i kadrosuna katmaya çalışacak.         

Arda imzaladı
Geçen sezon yuvaya dönen Arda Turan'la beklenen imzalar atıldı. 34 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı. Tecrübeli futbolcu imza sonrası yaptığı açıklamada, "Hayatımız boyunca Galatasaray’a hizmet etmek için buradayız. Çok mutluyum" sözlerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...