Sihirbaz Çebi!

Sihirbaz Çebi!

SPOR Haberleri

Başkan Ahmet Nur Çebi, piyasa değeri 12 milyon avro olan Cezayirli yıldızın bonservisini 3,2 milyon avro karşılığında aldı.

Murad Tamer

Beşiktaş transfer döneminde şov yapmaya devam ediyor. Salih Uçan, Kenan Karaman, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal... Hepsine de başka talipler olmasına ve daha yüksek teklifler gelmesine rağmen Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi hiçbirini kaçırmadı. Son olarak Ghezzal'ın bonservisi için yüksek gelir hedefleyen Leicester City neye uğradığını şaşırdı. Hem siyah beyazlı yönetimin ısrarla teklifini artırmaması hem de Ghezzal'ın Beşiktaş'tan başka takımı istememesi üzerine Ada ekibi pes etti.

İstediğini alıyor
Piyasa değeri 12 milyon avro olan Cezayirli yıldızın bonservisi 3,2 milyon avro karşılığında alındı. Üstelik bu rakam İngiliz ekibine beş yılda ödenecek. Geçen sene ligin en iyi oyuncularından biri olan Ghezzal, performansa bağlı ek ödemelerle yıllık yaklaşık 3 milyon avro kazanacak. Transferde acele etmeden istediği her oyuncuyu kadrosuna katan Başkan Çebi önderliğindeki transfer heyeti, Alex Teixeira'yı da pazartesi günü İstanbul'a getirecek. Kadroya ayrıca bir golcü ve sol bek de takviye edilecek.

ROSIER'DEN AÇIKLAMA:
Taraftarı rahatlattım

Valentin Rosier “Beşiktaş'ın çocuğuyum” sözünü G.Saray'a gideceği yönünde dedikodular çıkması üzerine sosyal medyada paylaştığını açıkladı. Fransız yıldız “Taraftarın içini rahatlatmak istemiştim, çünkü gerçekten Beşiktaş’ın çocuğuyum” dedi.

GALATASARAY VAZGEÇMİŞTİ
Ghezzal için G.Saray da devreye girmesine ve daha yüksek ücret sunmasına rağmen siyah beyazlı yönetim teklifini bir avro bile artırmamıştı. Cezayirli yıldızın ısrarla Beşiktaş'ı istemesi üzerine G.Saray transferden vazgeçmişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...