Muhammed Hamza, dünya şampiyonu oldu

Düzenleyen:
Muhammed Hamza, dünya şampiyonu oldu

SPOR Haberleri

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası Grekoromen Stilde ağır sıklette yarışan ve finalde Azerbaycanlı Sarkhan Mammadov'u yenen Muhammed Hamza Bakır, dünya şampiyonu olmaya hak kazandı.

Muhammed Hamza Bakır, Rusya'nın Ufa kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında, finalde Azeri rakibini mağlup ederek ampiyonluğu elde etti.

BAŞPEHLİVAN OĞLU BAKIR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU
Son Avrupa Şampiyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreşçisi, Avrupa 2.si Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Bakırın oğlu Muhammed Hamza Bakır, Kırgız Erlan Manatbekov'u ve Ermeni rakibi Razmik Kurdyan'ı (8-0) sayı tuşuyla Rus rakibi Armen Chokoliyan'ı da (4-0) yenerek geldiği finalde Altın madalya için dünya 2.si Sarkhan Mammadov ile karşılaştı. Rakibini daha önce Yıldızlar Dünya Şampiyonasında yine finalde yenen Bakır, minderden 3-1 galip ayrılarak dünya Şampiyonu oldu.
Muhammed Hamza, Yıldızlar Avrupa ve Dünya Şampiyonluğundan sonra Gençlerde de dünya şampiyonu oldu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...