Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmparatorun işi hazır! Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim hamlesi

Düzenleyen:
İmparatorun işi hazır! Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim hamlesi

SPOR Haberleri

Galatasaray'la yollarını ayıran Fatih Terim'in adının, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz kulüp Hull City için geçtiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray'da bir türlü istenilen performansa ulaşılamaması ve şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaşılması üzerine teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Ayrılık haberinin spor gündemindeki etkisi sürerken, şaşırtan bir iddia kulislerde dolaşmaya başladı. Söz konusu iddiaya göre, imparatorun yeni adresi Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City oldu.

İmparatorun işi hazır! Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim hamlesiFatih Terim ve Acun Ilıcalı'nın eski dost oldukları biliniyor.

ACUN AYRILIK AÇIKLAMASINI BEKLEMİŞ
Ajansspor'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan medya patronu Acun Ilıcalı, Fatih Terim'le görüşmek için randevu istedi. Ilıcalı'nın özellikle ayrılığın resmiyet kazanması için beklediği belirtildi. Ilıcalı'nın Terim'le çalışmayı çok istediği ileri sürülen bilgilerin arasında.

Öte yandan Terim'in Exxen platformunda sporla ilgili bir oluşumda yer alabileceği konuşuluyor. Terim'in bu iddialara vereceği cevap  merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...