Wout Weghorst Kartal pençesi yaptı, sosyal medya yıkıldı! Beşiktaş'a gelecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Wout Weghorst Kartal pençesi yaptı, sosyal medya yıkıldı! Beşiktaş'a gelecek mi?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Wout Weghorst'un Kartal Pençeli gol sevinci Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı... Ancak Hollanda Milli Takımı'nın Twitter hesabındaki Weghorst paylaşımında bulun Kartal değil, Aslan pençesi olduğu ortaya çıktı!

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup mücadelesinde Galler'e konuk olan Hollanda, Beşiktaş'ın gözdesi Wout Weghorst'un golüyle 1-2 kazandı. 90 dakika sahada kalan 29 yaşındaki santrfor, son dakikada attığı golle ülkesine 3 puanı getiren isim oldu.

KARTAL PENÇESİNİ NİYE YAPTI?

Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği 1.97'lik santrfor milli formayla 13. maçında 3. golünü attı. Weghorst'un gol sevinci sırasında Kartal Pençesi yapması Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Sosyal medyada "taraftara mesaj gönderdi" yorumları yapıldı. Ancak Hollanda Milli Takımı'nın Twitter hesabındaki Weghorst paylaşımında bulun Kartal değil, Aslan pençesi olduğu ortaya çıktı!

Wout Weghorst'un neden böyle bir gol sevinci yaşadığı bilinmiyor ama her geçen gün Beşiktaş'tan uzaklaştığı biliniyor. Futbolcuyu 1 sezon kiralamak için Burnley ile anlaşan Beşiktaş, transferde çok rakibinin olması nedeniyle masadan kalkmak üzere.

Weghorst'u bonservisiyle almak isteyen Bundesliga takımlarının bulunması nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetim bekleyişe geçti.

GALLER - HOLLANDA 1-2 MAÇ ÖZETİ İZLE

Wout Weghorst Kartal pençesi yaptı, sosyal medya yıkıldı! Beşiktaş'a gelecek mi?

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...