Melih Mahmutoğlu iki yıl daha Fenerbahçe Beko kaptanı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Melih Mahmutoğlu iki yıl daha Fenerbahçe Beko kaptanı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Melih Mahmutoğlu'nun sözleşmesi 2 yıl uzatıldı... Fenerbahçe Beko formasını 9 sezondur giyen Melih, 1 THY Euroleague, 5 Türkiye ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu kazanma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımı kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2013-14 sezonundan bu yana formamızı giyen ve takım kaptanlığı görevini yıllardır başarıyla yerine getiren Melih Mahmutoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır. Fenerbahçe formasını tam 9 sezondur terleten ve bu süre zarfında bir EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra 5 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşayan Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcularımızdan biri olmuştur."

11 SEZONU TAMAMLAYACAK

"Fenerbahçe Beko, yeni sezonda da tüm kulvarlarda başarı hedefine Melih Mahmutoğlu kaptanlığında yürüyecektir. Bu anlaşmanın Kulübümüze ve takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu’na hayırlı olmasını diliyor; kıymetli sporcumuzun sarı lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz"

Melih Mahmutoğlu iki yıl daha Fenerbahçe Beko kaptanı

32 yaşındaki guard 2013 yazında Erdemir'den ayrılıp Sarı-Lacivertlier'e imza atmıştı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Melih, "Taraftarı olduğum, kaptanı olduğum, ait olduğum yer olan Kulübümde 10. sezonuma girecek olmanın tarifsiz gurur ve mutluluğuyla; Birlikte nice kupalara!" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...