A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı - Kuntz krizi! Galatasaray'dan cevap geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı - Kuntz krizi! Galatasaray'dan cevap geldi

SPOR Haberleri

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçları için oynanacak Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim Bardakcı, daha sonra yaşadığı baş ağrısı nedeniyle kamptan gönderilmişti. Oyuncunun kısa bir zaman sonra Galatasaray'ın Karabağ ile deplasmanda yapacağı dostluk maçının kadrosuna alınması kafalarda soru işareti yarattı. Yaşanan kriz üzerine Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım'dan gönderilme sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Ermenistan ve Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edilmişti. TFF Riva Tesisleri'nde yapılan kontroller sonrası şiddetli baş ağrısı yaşayan 28 yaşındaki oyuncu, kamptan ayrılarak kulübüne dönmüştü. 

Oyuncunun kısa süre Galatasaray'ın Azerbaycan'da Karabağ ile yapacağı hazırlık maçı kafilesinde dahil edilmesi A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u şaşırtmıştı. Ermenistan maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alman hoca, "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı - Kuntz krizi! Galatasaray'dan cevap geldi

ABDÜLKERİM'DEN KUNTZ'A CEVAP: BEN DE ANLAMADIM

Konuyla ilgili Beyaz TV'ye konuşan Abdülkerim Bardakcı, "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım." açıklamasında bulundu.

GALATASARAY'DAN ABDÜLKERİM BARDAKCI AÇIKLAMASI

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlık süreciyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Uzmanlar, Abdülkerim Bardakcı'nın hayati bir durumunun olmadığını ve baş ağrısının tedavi edilmesi gerektiğine karar verdiler. Biz de bir gün ekstra takip altında tuttuk. Devamındaki gün ise idmana başladı, bugün de hocamızın kararıyla bizimle beraber. Bir oyuncu Milli Takım kadrosuna alındığından itibaren, durum oradaki sağlık ekibinin inisiyatifindedir. Oyuncunun orada olup olmamasındaki karar o sağlık ekibi ve teknik ekiptedir. Biz o dakikaya kadar herhangi bir müdahalede bulunmadık. Oyuncumuz ayrılmak istemedi, sağlık ekibinin kararıyla ayrıldıktan sonra biz sürece müdahil olduk."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...