Aboubakar şampiyonluğa inanıyor: Beşiktaş'a borcumu ödeyeceğim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aboubakar şampiyonluğa inanıyor: Beşiktaş'a borcumu ödeyeceğim

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberleri... Devre arasında Al-Nassr'dan Beşiktaş'a transfer olan Vincent Aboubakar, kısa sürede etkisini göstererek son haftalarda alınan galibiyetlerde pay sahibi oldu. Kamerunlu oyuncu Siyah-beyazlı takıma borcunu ödeyeceğini söyledi.

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar 2 gol atarak maçın adamı seçilmişti. Devre arasında Wout Weghorst'un Manchester United'a gitmesinin ardından sürpriz bir şekilde İstanbul'a geri dönen Aboubakar, attığı gollerle taraftarın gözüne girdi.

Aboubakar şampiyonluğa inanıyor: Beşiktaş'a borcumu ödeyeceğim

ABOUBAKAR: YENİ BİR ZAFERİN GELECEĞİNE İNANIYORUM

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu belirten Aboubakar, "Buraya dönerken yeniden taraftarın gönlünü kazanmak, onların sevgisine sahada karşılık vererek kulübe ve Beşiktaşlılara borcumu ödemek istiyordum. Benim en büyük motivasyon kaynağım bu takıma kalpten bağlı olan insanları gollere sevinirken görmek oluyor. Sahada elimden gelenin fazlasını yaparak bu borcumu ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Aboubakar şampiyonluğa inanıyor: Beşiktaş'a borcumu ödeyeceğim

ABOUBAKAR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Beşiktaş'ta daha önce 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadığını söyleyen Vincent Aboubakar, "Yeni bir zaferin daha geleceğine inanıyorum." sözleriyle Siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi. Bu sezon 13 lig maçında 10 gol atan 32 yaşındaki yıldız, takımının hücumdaki en büyük kozu oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...