Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Türk futbolu batıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Türk futbolu batıyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunun en büyük sorunlarından birinin kaçak yayın olduğunu belirterek flaş açıklamalarda bulundu.

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunun battığını öne sürerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'ye konuşan Ilıcalı, "Türkiye'de naklen yayın konusunun çözülmesi gerekiyor. Kaçak yayın olduğu sürece, Anadolu takımlarının ne kadar zorluk yaşayacaklarını. Hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Benimle ilgili bir konu değil. İnsanlar benimle ilgili sanıyorlar. Benim dünyamı etkileyen bir şey değil. Türk futbolu zarar görüyor, Türk futbolu batıyor. Takım tutuyorsunuz, kaçak seyrediyorsunuz. Milyonlar kaçak seyrederse, o takım nasıl para kazanacak." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Türk futbolu batıyor

ACUN ILICALI: HEPSİ ŞOKTALAR

Anadolu takımlarının zor günler yaşadığını aktaran Acun Ilıcalı, "Durum facia zaten. Nasıl götürüyorlar hayret ediyorum. Başkanlarla konuşuyorum hepsi şoktalar. Paranın nereden nereye geldiğini şöyle anlatayım, 10'ken 1 oldu. Anadolu takımlarının büyük takımları yakalama şansı kalmayacak. Yarın öbür gün batmaya başlayacaklar." dedi.

'PARAYLA İŞİM DE YOK'

"Tamam yani oradan bana sataşmasına kimsenin gerek yok. Ne yapalım, yalan mı söyleyelim? Oradan başka bir sonuç çıkıyor mu? Türk futbolu için söylüyorum. Benim futboldan kazanacağım bir paraya gerek yok. Benim öyle bir konsatrasyonum yok, parayla işim de yok. Buradaki konu, kaçak yayın yüzünden Türk futbolu batıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 10'ar milyon, 20'şer milyon euro kaybediyor. Öyle düşünün. Ama kendileri bilirler, bir şey diyemem."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...