Acun Ilıcalı yeni futbol takımı satın alıyor! İrlanda'dan çekildi rotayı komşuya çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı yeni futbol takımı satın alıyor! İrlanda'dan çekildi rotayı komşuya çevirdi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Hull City'nin Türk sahibi Acun Ilıcalı, daha önce İrlanda ekibi Shelbourne takımına yatırım yaparak hisse sahibi olmuştu. Kısa süreli birlikteliği sona erdiren Ilılcaı, Yunanistan futboluna çevirdi.

Futbola olan düşkünlüğü ile bilinen Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı aldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ACM SPORTS'tan yapılan açıklamaya göre, İrlanda Premier Lig'de sezonun bitmesinin ardından yatırım kararının sonlandırıldığı duyurulurken şu ifadeler kullanıldı:

"ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Acun Ilıcalı yeni futbol takımı satın alıyor! İrlanda'dan çekildi rotayı komşuya çevirdi

ACUN ILICALI YUNANİSTAN'A AÇILIYOR

Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig'i lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Acun Ilıcalı'nın Yunanistan'dan bir futbol takımı satın alacağı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...