Acun Ilıcalı kaç tane motosiklet ve arabası olduğunu açıkladı: Dominik’te 4, Miami’de 2…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı kaç tane motosiklet ve arabası olduğunu açıkladı: Dominik’te 4, Miami’de 2…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

TV8, TV8,5 VE EXXEN'in sahibi olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda kaç tane motosiklet ve arabası olduğunu açıkladı.

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Ilıcalı’nın açıklaması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Muhabirlikten gelerek medya patronu olan Acun Ilıcalı’nın başarısı kadar serveti de merak edilen konulardan biri. Hull City ve Shelbourne FC futbol kulüplerini satın alarak önemli bir yatırıma imza atan Ilıcalı’nın serveti dış basında haber olmuştu. Kazandığı para Türkiye'de hep merak konusu olurken bu merak İngiltere'ye de sıçradı. İngiliz FLW sitesi "Hull City'nin sahibi ne kadar zengin?" başlıklı bir yazıda ünlü ismin yaklaşık 100 milyon dolarlık bir servete sahip olduğunu iddia etmişti.

12 MOTOSİKLETİ 4 ARABASI VAR

Motor sevgisi ve hız tutkusuyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, son olarak sahip olduğu motosiklet ve araba sayısını açıkladı. Ilıcalı’ya katıldığı Youtube programında “Kaç arabanız ve motorunuz var?” sorusu yöneltildi. 

Nur Tuğba Namlı’nın sorduğu soruya samimi bir şekilde cevap veren Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

“Çok arabam yok, 3-4 tane. Motosikletim 12 tane vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...