Mehmet Ali Erbil gözyaşlarına boğuldu, Serdar Ortaç teselli etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile açtığı canlı yayında "Bilsem ki" şarkısından bahsedilirken ağlamaya başladı. Gözyaşlarını tutamayan Erbil, şarkıyı çok sevdiğini ifade etti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda kendinden 40 yaş küçük kız arkadaşı Gülseren Ceylan'a evlenme teklifi etmişti. Mutlu anlarını sosyal medya hesabında paylaşan Ceylan, Erbil'e evet dedi. Beraberlikleri ile gündeme gelmeye devam eden çift, şimdilerde evlilik hazırlığı yapıyor.

CANLI YAYINDA AĞLADI

Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz günlerde Gülseren Ceylan ile tartıştığı konuşulurken  Serdar Ortaç ile açtığı bir canlı yayında ağladığı anlar gündem oldu. 

66 yaşındaki şovmen, Ortaç'ın "Bilsem ki" isimli şarkısından bahsettiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Ortaç, Erbil'in ağladığını görünce "Saçmalama, ne takıldı kafana" diye sordu. Erbil ise "Çok seviyorum ya o şarkıyı ondan" şeklinde cevap verdi. "Eski günleri hatırlama, yalvarıyorum" diyerek teselli eden Ortaç, "Ben babamı kaybettim, kardeşimi kaybettim, ayağım felç oldu ama hala ayaktayız yapma şöyle" dedi. 

Erbil'in neden ağladığı ise hayranları tarafından merak edildi. 

Mehmet Ali Erbil gözyaşlarına boğuldu, Serdar Ortaç teselli etti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...