Ada'da gündem Ozan Tufan: Fırtına gibi başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ada'da gündem Ozan Tufan: Fırtına gibi başladı

SPOR Haberleri

İngiltere Championship'te geçtiğimiz hafta oynanan Sheffield Wednesday karşılaşmasında 3 gol atan Ozan Tufan, İngiltere'de gündem oldu. Milli futbolcu karşılaşmanın ardından, "3'üncü golü atacağımı biliyordum. Benim için özel bir gün oldu." dedi.

Hull City forması giyen Ozan Tufan, İngiltere Championship'in ilk hafta maçında Sheffield Wednesday'e karşı kariyerinin en iyi maçlarından birisini oynadı. Ozan Tufan, kariyerinde ilk kez hattrick yaparken, milli futbolcu ülkede gündeme oturdu.

Karşılaşmanın ardından Hull Live'a konuşan yıldız futbolcu, "Sadece İngiltere'de değil kariyerimin ilk hattrick'i. İlk golde penaltı vuruşu için topun başına geldiğimde biraz kafam karışıktı. Hafta içi antrenmanda kaçırmıştım. Sakin kaldım ve penaltıyı gole çevirdim. İkinci golüm üst uzak köşeye uzaktan bir şuttu. Harika bir gol oldu. Ardından ise 3'üncü golü atacağımı biliyordum. Benim için özel bir gün oldu. Önce takım arkadaşlarıma sonra da teknik heyete teşekkür ediyorum. Hattrick yaptığım topu şimdi herkes imzalıyor. Evimin en güzel yerinde olacak."

Ada'da gündem Ozan Tufan: Fırtına gibi başladı

OZAN TUFAN'IN İNGİLTERE PERFORMANSI

Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon Hull City formasıyla çıktığı 44 karşılaşmada 29 kez ilk 11'de forma şansı buldu. Başarılı futbolcu 8 kez ağları sarsmayı başardı.

Hull City'de geçtiğimiz sezon 44 maça çıkan Ozan Tufan, 29 maçta ilk 11'de görev aldı. Başarılı futbolcu 8 gol atmayı başardı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Akşam

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...