Adana Demirspor'un 9. transferi Boşnak kaleci Goran Karacic

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Adana Demirspor'un 9. transferi Boşnak kaleci Goran Karacic

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Adana Demirspor, kaleci Goran Karacic’i kadrosuna kattığını duyurdu. Vincenzo Montella yönetiminde yeni sezona Bolu'da hazırlanan Akdeniz ekibi, 9. transferine imza attırdı.

Yeni sezon kadro planlamasın sürdüren Adana Demirspor, kalesini Goran Karacic ile güçlendirdi.

Mavi Şimşekler'den yapılan açıklamada, “Daha önce Zrinjski Mostar, Sandhausen ve ülkemizde Adanaspor'da forma giymiş tecrübeli kaleci Goran Karacic ile 3+1 yıllık anlaşmış bulunuyoruz” denildi.

BU YAZ 9 TRANSFER YAPTI

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde sezon öncesi ilk etap kampını Bolu'da geçiren Adana Demirspor, şimdiye kadar 9 transfer açıkladı.

Yeni Malatyaspor'dan kaleci Ertaç Özbir, sağ beke Trabzonspor'dan Abdurrahim Dursun, Salih Kavrazlı ve Çaykur Rizespor'dan Yusuf Sarı yerli transferler...

Real Sociedad'ın Fransız sol beki Kevin Rodrigues, tecrübeli orta saha Badou Ndiaye, Suriyeli 10 numara Aisa Aosman ve 21 yaşındaki Makedan stoper Jovan Manev, Adana ekibinin yeni transferleri.

Adana Demirspor'un 9. transferi Boşnak kaleci Goran Karacic

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...