Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak tahmin! "Galatasaray ilk 2'ye giremez" dedi, tarih vererek şampiyonu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak tahmin! "Galatasaray ilk 2'ye giremez" dedi, tarih vererek şampiyonu açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kadıköy'deki 3-0'lık derbi zaferinin ardından futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar'dan çok çarpıcı bir tahmin geldi. 28 Mayıs 2023'ü işaret eden Çakar, bu tarihte Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan edeceğini ve Galatasaray'ın ilk 2'ye giremeyeceğini iddia etti. İşte Çakar'ın çok ses getiren açıklamaları...

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray'ı konuk etti. Zirveyi doğrudan ilgilendiren karşılaşmadan konuk ekip 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve iki ezeli rakip arasındaki puan farkı 4'e çıktı. Karşılaşma sonrası birçok spor yorumcusu Fenerbahçe'yi eleştirirken, eski hakem Ahmet Çakar'dan ise çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Beyaz TV canlı yayıyına katılan Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini, Galatasaray'ın ise ilk 2'ye giremeyeceğini savundu.

"28 MAYIS'TA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK"

"Hayatımda çok fazla iddiaya girmiş bir adam değilim" diyen Ahmet Çakar, "Bu masada bulunan herkes, alayınızla iddiaya girerim. 28 Mayıs 2023, Fenerbahçe şampiyon olacak! Fenerbahçe dışında hangi takım şampiyon olursa olsun ben kaybetmiş olacağım. Adımın Ahmet Çakar olduğuna emin olduğum kadar söylüyorum, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İLK 2'YE GİREMEZ"

Dün akşam oynanan karşılaşmadaki futbola değinen Çakar, "Galatasaray Fenerbahçe'yi sürklase etti, perişan etti ama şunu da söyleyeyim bir maçla şampiyon olunmaz. Galatasaray iyi futbol oynayan bir takım değil, sezon sonunda ilk 2'ye de giremez" dedi.

"Bir takım bir maçta iyi oynadı diye şampiyon olamaz" diyen Çakar, "Biraz futbolun adaleti olsa Ankaragücü, İstanbulspor ve Sivasspor'u yenemezdi. Fenerbahçe'yi yenmekle İstanbulspor'u yenmek arasında puan kazanımı olarak bir fark yok" değerlendirmesinde bulundu.

"BU TAKTİK DEĞİL, FUTBOL REZİLLİĞİ"

Açıklamalarına devam eden Çakar, şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın hiçbir liginde şampiyonluğa oynayan takımların maçında golcüsüz maça çıkmak diye bir usul yoktur. Senin elinde Gomis veya yarım Icardi varsa şu taktik deha değildir. Gomis, Icardi, Seferovic'i kenara aldım, 3 tane pırpırla rakip kaleye giderim diye bir taktik yoktur. Bu taktik değildir, futbol rezilliğidir. Çok kötü takımla çıkarsın bazen eğrisi doğrusuna denk gelir, öyle olmadı Galatasaray Fenerbahçe'yi perişan etti. Senin futbol şablonunda bir tuhaflık var demektir forvetsiz çıkıyorsan."

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...