Ahmet Nur Çebi'den sert açıklama: Kellemi de vereceğim, gitmeyeceğim

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair merak edilenleri cevapladı.

AHMET NUR ÇEBİ: SÜLEYMAN SEBA 'SEN BANA BENZİYORSUN' DEDİ

Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bunun üzerine bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum.

Süleyman Seba bana 'Sen bana benziyorsun, Beşiktaş'ın haklarını kimseye yedirmeyecek bir başkansın' dedi. Ona benzemeye gayret ediyorum.

Elektrikleri sönmüş, personel darmadağın, 6 aydır kimse maaş alamamış, bir sürü icra dosyaları dolaşırken girdiğim bu kulüpten, bugün burayı her türlü borcun anında ödendiği, kimseye mahcubiyetimizin olmadığı bir kulüp yönetmeye çalışıyorum.

Ahmet Nur Çebi'den sert açıklama: Kellemi de vereceğim, gitmeyeceğim

AHMET NUR ÇEBİ: HELAL OLSUN, KELLEMİ DE VERİRİM

Ben, en zor dönemde gelmiş bir başkanım. Allah o günleri yaşatmasın tekrar ama bazen bunu hatırlatmakta fayda var. Bugün günübirlik her borcunun ödendiği, onurlu ve gururlu bir Beşiktaş yönetmeye çalışıyorum. 

Ben işimin başındayım. Herkes Covid döneminde evinde otururken, ben 4 kez Covid geçirdim. Helal olsun, kellemi de veririm. Ama bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım.

"10 liralık transferi nasıl 1 liraya yapıyorlar bilmiyorum. Beşiktaş'ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam. Beşiktaş'ı ateşe atamam. Bunlar TFF'nin konusu, onlar bakacak."

'GİTMEYECEĞİM'

Bir başkasının bana git demesiyle gitmeyeceğim. Sonuna kadar burdayım. Benim taraftarla bir derdim yok. Statta istifa diye bağırtanların kim olduğu belli zaten.” Şaka gibi bir adam.

Ahmet Nur Çebi'den sert açıklama: Kellemi de vereceğim, gitmeyeceğim

AHMET NUR ÇEBİ'DEN TALISCA VE SERGIO RAMOS AÇIKLAMASI

Talisca istenmez mi? Kulübüne gerekli icraatı yaptık. Aldığımız cevap 'Hayır'. Ramos için uğraştık. Biliyor musunuz gerçekten kaç para istediğini? 16.5 M€ + vergileri 25 M€, iki yıllık kontrat 50 M€. Beşiktaş'ın 4'te 1 borcu. 37 yaşında çocuk.

AHMET NUR ÇEBİ: SÖYLEDİK 'DEVREDİN' DEDİK

YouTube'da biri "Yıldız transferi yapmıyor" diyor. Takipçi için bunu yapıyor. Mısır'daki gazeteci Muleka için arıyor ve 'Ben yalan yazmam, öğrenmem lazım' diyor. 20 bin kombine sattık, 10 bin tane daha için arıyorlar. Hala bilet almak için arıyorlar. Statta boşluk var ama nedenini sorun! Boşluk kısımları kombineli taraftara ait. O gün gelemiyorlarsa, söyledik 'Devredin' dedik. Devretmiyorsa, ne yapalım? Bilet fiyatlarımız rakiplerin altında.

Ahmet Nur Çebi'den sert açıklama: Kellemi de vereceğim, gitmeyeceğim

ÇEBİ'DEN HALİL DERVİŞOĞLU VE TADIC İTİRAFI

Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol hocayı arıyor; 'Oğlum Beşiktaş'ta oynamak istiyor' diyor Beyefendi, Galatasaray'a gitmeyecek olan oğlu için 'Galatasaray 3 lira fazla verdi' dedi. Şenol hoca 'Bana bu kafada adam yaramaz, bırak gitsin' dedi. Bu transfer çalımı mı?

Tadic, bizden verdiğimiz ücretin iki katını istedi. Hoca da 'asla vermeyin' dedi. Şenol Güneş ve teknik ekibin istemediği hiçbir oyuncuyu almadık.

Galatasaray şampiyonluktan sonra bizim stadımızı çekerek eğlenceli bir video paylaştı. Sen eğlenirken, biz eğlenemeyecek miyiz? Güzel iletişim yapıyorlar. Şova devam.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...