Alanya’ya kaptırılan 2 puanın faturası İsmail Hoca’ya kesildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alanya’ya kaptırılan 2 puanın faturası İsmail Hoca’ya kesildi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe ile istatistikleri parçalayan İsmail Kartal bir kayıpla hedef tahtasına oturtuldu. Kadıköy’deki şok beraberlik sonrası eleştiri okları tecrübeli teknik adam üzerinde yoğunlaştı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Evinde Alanya ile berabere kalan Fenerbahçe, iki puanla birlikte liderliği de kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alırken tepkiler İsmail Kartal’da toplandı. Sezon başından bu yana birçok istatistikte rekor kıran, sarı lacivertlileri şaha kaldıran tecrübeli teknik adam, kadro tercihi ve yaptığı tercihlerle eleştirilirken, kaybın tek sorumlusu ilan edildi.

Kartal’ın haftalardır form düşüklüğü yaşayan Dzeko, Tadic ve Szymanski’den vazgeçmemesi “kazanan takımı bozmama” düşüncesiyle bir nebze kabul edilse de oyuna müdahaleleri tepki çekti.

ÖZETLE SINAVI VEREMEDİ

İlk yarıdaki yetersiz performans sonrası Cengiz-İrfan Can hamlesiyle oyun değil sadece oyuncu değişikliği yapan İsmail Hoca, beraberlik sonrası İsmail-Batshuayi hamlesiyle de hücumu güçlendirmek isterken orta sahayı rakibe teslim etti.

Kayıpları oynayan Krunic’e maç boyunca tahammül ederken, kalemi aylar önce kurulan Kent’i son 5 dakikada kurtarıcı olarak sahaya atıp, Dzeko’yu kenara çekti. Ki, doldur boşalta dönen oyunda Dzeko kenara geldikten sonra sarı lacivertliler rakip ceza sahasına 14 orta yaptı. Nihayetinde Kartal bu sınavdan kaldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...