Alex Oxlaide-Chamberlain Bakhtiyor Zaynutdinov'un idolü çıktı! "Sadece dört yıl önce, gülümse kaderine"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alex Oxlaide-Chamberlain Bakhtiyor Zaynutdinov'un idolü çıktı! "Sadece dört yıl önce, gülümse kaderine"

SPOR Haberleri

Son Dakika Beşiktaş Haberleri... 4 yıl önce Kazakistan'ın FC Astana kulübünde forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov, o dönem Liverpool forması giyen İngiliz yılız Alex Oxlaide-Chamberlain ile aynı otelde kamp yapmış ve lobide görünce hatıra fotoğrafı çektirmek istemişti. Beşiktaş kulübü bugün o fotoğrafı "Sadece dört yıl önce, gülümse kaderine" notuyla paylaştı.

Beşiktaş'ın son transferi Bakhtiyor Zaynutdinov, Siyah-Beyazlı kulüpte idollerinden İngiliz yıldız Alex Oxlaide-Chamberlain ile birlikte forma giyecek. Orta saha ve sağ kanatta top koşturan iki futbolcu birlikte çektirdikleri fotoğraftan yıllar sonra aynı takımda buluştu.

4 yıl önce Kazakistan'ın FC Astana kulübünde forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov, Liverpool'un yıldızı Alex Oxlaide-Chamberlain ile aynı otelde kamp yapmış ve lobide görünce hatıra fotoğrafı çektirmek istemişti.

Beşiktaş kulübü bugün sosyal medya hesaplarından "Sadece dört yıl önce, gülümse kaderine" notuyla paylaştığı video binlerce beğeni aldı.

BAHTİYAR & OX YENİDEN BİR ARADA

https://twitter.com/Besiktas/status/1693650566486917427

25 yaşındaki Kazakistanlı orta saha oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Futbolcunun lisansı çıkarıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Dinamo Kiev maçında forma giyebilecek.

BEŞİKTAŞ'IN DİNAMO KİEV KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev ile play-off turunda karşılaşacak. Turun ilk maçı 24 Ağustos'ta Dinamo Kiev'in ev sahipliğinde oynanacak. 

Beşiktaş'ın play-off maçları için kadrosu: 

Kaleci: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin

Defans: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Umut Meraş

Orta Saha: Salih Uçan, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Gedson Fernandes

Forvet: Ante Rebic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu

Alex Oxlaide-Chamberlain Bakhtiyor Zaynutdinov'un idolü çıktı!

Siyah-beyazlı oyuncunun Beşiktaş'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'ye kadar devam edecek.

RESMİ AÇIKLAMA BUGÜN GELMİŞTİ

Beşiktaş, Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov transferini resmen açıkladı.

Siyah-beyazlıların internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, 2023-2024 sezonu yaz transfer dönemi çalışmaları kapsamında Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov ile sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Bakhtiyor Zaynutdinov'a şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.

Alex Oxlaide-Chamberlain Bakhtiyor Zaynutdinov'un idolü çıktı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...