Ali Koç: Aykut Kocaman'ı da keşke İsmail Kartal gibi uğurlasaydık

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ali Koç: Aykut Kocaman'ı da keşke İsmail Kartal gibi uğurlasaydık

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç, 2011 şampiyonluğunun mimarı ve Sarı-Lacivertli camianın önemli isimlerinde teknik direktör Aykut Kocaman'ı andı...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Aykut Kocaman’ı da keşke İsmail Kartal gibi uğurlasaydık” diyerek şu açıklamaları yaptı:

AYKUT KOCAMAN FENERBAHÇE EFSANESİ

“Aykut hoca Fenerbahçe’nin efsanelerinden biridir. Kendisi çok dolduruşa geliyor. Nasıl olduysa Aykut Kocaman, kendisi Konyasor antrenörüyken bize geldiği deplasman maçı, tesadüf Alex’in geldiği maçtı. Kendisini Alex ile karşı karşıya getirmenin yanlış olduğunu, bilerek yapıldığını söyledi. Ben bunu şiddetle iade ediyorum kendisine. Bizim öyle bir niyetimiz olsaydı kendisi çok daha iyi anlardı."

LOCASINA DAVET EDEMEDİ

"Biz yönetime geldikten sonra bazı eski oyuncularımızı maçlara davet ettik. Alex’in gelişi bizden bağımsız olarak Türkiye’ye geldi. Sırf konunun hassasiyeti ve Aykut hocaya duyulan saygıdan dolayı ne ben kendi locama ne de yönetim locasına davet ettim. Hatta loca krizi diye gazetede olay oldu. Başka loca sahibimiz ağırladı."

Ali Koç: Aykut Kocaman'ı da keşke İsmail Kartal gibi uğurlasaydık

PLAKET BİLE VERİLMEDİ

"Plaket vermedik, kendi locamda ağırlamadım, soyunma odalarında karşı karşıya getirmedik. Tüm bunlara rağmen Aykut hocanın bunları demesi abestir. Onun dışında Aykut hoca benim için her daim efsane olarak kalacaktır. Fenerbahçe’nin çok efsane sporcuları vardır ama her sporcusu hayatının şu döneminde Fenerbahçe için var olan, Fenerbahçe ile var olan ayrımını yapmamız gerekiyor. Sporculuk vasfı sebebiyle Fenerbahçe’de belli pozisyonlar alıp kendi maddi imkanlarını geliştirmiş sporcular da vardır. Hepsini aynı şeyde tutamam.”

ALİ KOÇ YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ

Öte yandan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi mali yönden ibra edildi

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...