Ali Koç, Morten Hjulmand için kesenin ağzını açtı: 10 milyon euro + Joao Pedro

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç, Morten Hjulmand için kesenin ağzını açtı: 10 milyon euro + Joao Pedro

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Ön libero arayışlarına devam eden Fenerbahçe, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı-lacivertliler, Lecce forması giyen Morten Hjulmand için devreye girdi.

Yeni sezonda Süper Lig şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Fenerbahçe, ön libero transferini sonlandırmak için harekete geçti.

Arao ve Crespo'yu satmak isteyen Sarı-lacivertliler, İtalya Serie A'da Lecce forması giyen Morten Hjulmand için harekete geçti.

La Gazzetta dello Sport'taki habere göre; Fenerbahçe'nin Danimarkalı oyuncu için 10 milyon euro + Joao Pedro'yu teklif edeceği belirtildi.

Ali Koç, Morten Hjulmand için kesenin ağzını açtı: 10 milyon euro + Joao Pedro

FENERBAHÇE'DEN MORTEN HJULMAND ATAĞI

Geçen sezon Cagliari'den büyük beklentilerle 4.6 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Joao Pedro'yu gözden çıkaran Fenerbahçe, 31 yaşındaki oyuncuyu takasta kullanmak istiyor.

Senelik 2.5 milyon euro kazanan Pedro'nun Lecce'nin maaş seviyesine uygun olmaması transferdeki tek engel olarak görülüyor.

Öte yandan Hjulmand'ı Avrupa'dan birçok takımın izlediği ve Danimarkalı orta saha için teklif yapabileceği iddia ediliyor.

Lecce formasıyla 2022-2023 sezonunda 36 resmi maça çıkan Hjulmand, 5 asist yaptı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...