Anadolu Efes'in yeni koçu Xavi Pasqual oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anadolu Efes'in yeni koçu Xavi Pasqual oluyor

SPOR Haberleri

THY Euroleague'de Play-off'lara kalamayan ve ardından koç Ergin Ataman'ı Panathinaikos'a kaptıran Anadolu Efes, takımın başına Xavi Pasqual'i getirmeyi hedefliyor. Real Madrid'in eski koçu Pablo Laso'nun Bayern Münih'i tercih etmesi üzerine rota Barcelona'da uzun yıllar çalışan Pasqual'e çevrildi.

Anadolu Efes'te Xavi Pasqual sesleri... Lacivert-Beyazlılar bir süre görüştüğü Pablo Laso ile anlaşamadı. İspanyol koç gelecek sezon için Alman devi Bayern Münih ile anlaşmaya vardı.

Bu gelişmelerin ardından Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz da koçluk görevi için Xavi Pascual'den randevu aldı. Rusya'nın Zenit takımını çalıştıran Pascual'ın bu yaz sözleşmesi sona eriyor.

50 yaşındaki koç 2008-2016 yılları arasında Barcelona'yı, ardından da Panathinaikos'u çalıştırmıştı.

Anadolu Efes'in yeni koçu Xavi Pasqual oluyor

Anadolu Efes ile 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Galatasaray ile Euro Cup, Beşiktaş ile EuroChallenge ve Siena ile Saporta Cup zaferi yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...