Trabzonspor ayrılığı duyurdu! Anastasios Bakasetas, Panathinaikos'a imza attı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor ayrılığı duyurdu! Anastasios Bakasetas, Panathinaikos'a imza attı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas, bordo-mavili formayı Galatasaray maçında son kez giydiğini ve takımdan ayrıldığını açıkladı. Yunan futbolcu için KAP bilgilendirmesi yapıldı.

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın Panathinaikos'a transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'un evinde Galatasaray'a 5-1 yenildiği maçın ardından takıma ve taraftarlara veda etti. Ülkesi Yunanistan'da Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer olan tecrübeli futbolcu resmi imzayı atacak.

"SON MAÇIMA ÇIKTIM"

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşan konuşan yıldız isim, "Taraftarımızdan özür diliyoruz. İlk yarı kötü değildik. İkinci yarıda topları çok çabuk kaybettik. Rakibimiz kalitesi olan bir takım ve bizi cezalandırdı.

Trabzonspor'da son maçıma çıktım, bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Türkiye'deki bütün insanlara, bana gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür ederim." dedi.

PANATHİNAİKOS'UN YENİ YILDIZI

Takımın başına Fatih Terim’i getirdikten sonra liderlik koltuğuna da kurulan Panathinaikos, transferde tanıdık isimlere kanca atmayı sürdürüyor. Fenerbahçe’den Samet Akaydin’i renklerine bağlayan Yunan ekibi, şimdi de Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas ile prensip anlaşmasına vardı. Atina’dan Trabzon’a gelen Panathinaikoslu yöneticiler, bordo mavililerle el sıkıştıktan sonra Bakasetas ile de yıllık ücret konusunda pazarlığa oturdu. 2,5 yıllık sözleşme ve 1,5 milyon avroluk yıllık ücret karşılığında anlaşmaya varıldı. 

Trabzonspor ayrılığı duyurdu! Anastasios Bakasetas, Panathinaikos'a imza attı

FATİH TERİM TRANSFERİ AÇIKLADI

Maçın ardından konuşan Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Bakasetas transferini duyurdu.

Basın toplantısında konuşan Terim, "Vitor geldi. Bakasetas da muhtemelen yarın gelecek. Galatasaray'ı çalıştırdığım dönemde Trabzonspor'da oynuyordu. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Onu çok iyi tanıyoruz. Bugün takımıyla vedalaştı. Trabzonspor'a teşekkür ederiz. Maksimovich transferi hakkında bilgim yok. Henüz bana bir şey söylenmedi. Başkanımız transfer çalışmalarına devam ediyor." ifadelerini kullandı.

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Yunanistan Ligi'ndeki şampiyonluk yarışına değinen Terim, şunları söyledi:

"Önce PAOK, sonra Olympiakos ile oynayacağız. Play-Off'ta da derbiler olacak. Hiçbir derbide geri durmamız için neden yok. Herkesle her yerde oynayabiliriz. Kimseden korkmuyoruz."

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...