Antalyaspor şampiyon Trabzonspor'a 5 çekti! Nuri Şahin yine başardı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Antalyaspor şampiyon Trabzonspor'a 5 çekti! Nuri Şahin yine başardı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Antalyaspor Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti... 2-0 geriye düşen Bordo-Mavililer yeni transferi Enis Bardhi'yle 2-2'yi yakaladı. Skor 2-2'yken önce Bartra sonra da Djaniny ile direğe takılan Trabzonspor hiç ummadığı bir mağlubiyet yaşadı. Maça 79'da giren Gökdeniz Bayrakdar kontradan 2 gol attı. Tabelayı belirleyen gol 90+7'de Haji Wright'tan geldi. Geçen sezon Trabzonspor'u mağlup eden Antalyaspor'un hocası Nuri Şahin, bu sezon da başardı...

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR 5-2 ÖZET İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 21.45'de başlayan maçı hakemi Volkan Bayarslan yönetti. Bayasrslan'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yaptı.

FERNANDO'DAN FÜZE

Antalyaspor 14. dakikada Fernando'nun nefis golüyle 1-0 öne geçti. 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha Antalyaspor'a transfer olduğu Ocak 2022'den beri 4. kez ceza sahası dışından gol attı. Ev sahibi 38'de penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Haji Wright farkı 2'ye çıkardı.

Antalyaspor şampiyon Trabzonspor'a 5 çekti! Nuri Şahin yine başardı...

ENİS BARDHİ İLK MAÇINDA 2 GOL ATTI

2-0'dan sonra Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bakasetas ile Doğucan'ı çıkardı; Abdülkadir Ömür ile yeni transferlerden Enis Bardhi oyuna girdi. Makedon 10 numara 45+5'te Cornelius'un pasını gole çevirdi ve Bordo-Mavili formayla çıktığı ilk Süper Lig maçında gol sevinci yaşadı.

Antalya'da ilk yarı skoru 2-1.

Enis Bardhi 73'te ceza sahası dışından klas bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi.

81. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında Haji Wright pozisyonu hazırladı, 79'da oyuna giren Gökdeniz Bayrakdar takımını bir kez daha öne geçirdi: 3-2.

Antalyaspor şampiyon Trabzonspor'a 5 çekti! Nuri Şahin yine başardı...

İLK 11'LER

ANTALYASPOR: Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fernando, Fredy, Sam Larsson, Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Hugo, Denswil, Eren, Doğucan, Dorukhan, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Cornelius

Süper Lig'in ilk 2 haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0, sahasında da Hatayspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı hedefliyordu ancak Avcı yönetimindeki ilk kez bir maçta 5 gol yedi.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan kadroda yok.

NURİ ŞAHİN TAKIMINA GÜVENİYOR

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, geçen sezon başlattığı yükselişi bu sezon da sürdürmek istiyordu. Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi geçen hafta Ümraniyespor'uy deplasmanda tek golle devirmişti. Zor gol yemesiyle bilinen Trabzonspor'a evinde 5 gol atan Antalyaspor, haftaya damgasını vurdu.

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR 53. RANDEVU

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 52 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 30-9 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 95 gol atarken, kalesinde ise 53 gol gördü.

İki takım arasında Antalya'da oynanan 26 maçta ise Karadeniz ekibi 14 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı. Bordo-mavililerin şampiyon olduğu sezonda ise deplasmanda rakibine 2-1 kaybederken, Trabzon'da ise şampiyonluğunu ilan ettiği maçta 2-2 berabere kalmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...