Gökdeniz Bayrakdar Antalyaspor'un Trabzonspor'a 5 attığı maçta giydiği formayı evinin duvarına asacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Gökdeniz Bayrakdar Antalyaspor'un Trabzonspor'a 5 attığı maçta giydiği formayı evinin duvarına asacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Antalyaspor'un 5-2'lik Trabzonspor zaferinde sonradan oyuna girerek attığı 2 golle 3 puanı getiren isim olan Gökdeniz Bayrakdar, "Ömrüm boyunca unutamayacağım bir gün. Formamı tüm takıma imzalatıp duvara asacağım" dedi.

İsmini Trabzonspor'un unutulmaz ismi Gökdeniz Karadeniz'den alan Gökdeniz Bayrakdar, Antalyaspor'un 5-2'lik Trabzonspor zaferinde sonradan oyuna girerek attığı 2 golle 3 puanı getiren isim oldu. 20 yaşındaki futbolcu skor 2-2'yken 79'da oyuna girip 81'de takımını öne geçirdi, 90+6'da attığı golle de fişi çekti.

NURİ ŞAHİN'DEN SÜPER MOTİVASYON

Gökdeniz Bayrakdar, maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Gerçekten benim için inanılmaz bir gün. Tüm ömrüm boyunca unutmayacağım bunu. Girip direkt gol atmak benim için çok önemliydi. Takımımla gurur duyuyorum. Formamı imzalayıp duvara asacağım. Nuri Hoca'nın bize verdiği güven çok önemli. Bir şey söylemesine gerek yok. Biz ne yaptığımızı biliyoruz."

HAJİ WRİGHT'IN DÜNYA KUPASI HAYALİ

Maçta 2 gol atan Haji Wright da geçen hafta Ümraniye deplasmanında 3 puanı getiren isim olmuştu. Amerikalı forvet şöyle konuştu:

"Bize rakibin çok iyi olduğunu belirttiler. Öyle de oldu. Devre arasına girmeden gol buldular. Devre arasında bize 'Rakipten korkmayın üzerine gidin' dediler. Maalesef kötü bir gol yedik ama bunun da üstesinden geldik. Takımıma katkı sağladığım için mutluyum. Tabii ki her oyuncunun ulaşmak istediği bir yer milli takım. Gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Umarım genç yaşımda milli takıma, Katar'a gidebilirim." 

Gökdeniz Bayrakdar Antalyaspor'un Trabzonspor'a 5 attığı maçta giydiği formayı evinin duvarına asacak

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...