Arda Güler Ancelotti’yi hayran bıraktı! Attığı muhteşem gol taraftarı heyecana boğdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’den büyük umutlarla İspanya devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. En son olarak La Liga’da gösterdiği performansla taraftarın gönlünün kazanan Güler, bu sefer Ancelotti’yi şoke etti. Real Madrid yıldız oyuncuyu paylaştı. Attığı şık gol herkesi heyecana boğdu.

Sakatlıklarla boğuşan milli yıldızımız Arda Güler, eski formunu yakalamaya başladı. Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler'in attığı golü sosyal medya hesabından paylaştı. Ancelotti bile golü ağzı açık izledi. Taraftarlar adeta heyecana boğuldu. 

İspanya La Liga'da maç eksiğiyle topladığı 54 puanla ikinci sırada yer alan Real Madrid şampiyonluk için büyük bir yarış veriyor. Eflatun-beyazlılar, lig maçında 1 Şubat Perşembe akşamı saat 23.00'te Estadio Coliseum'da Enes Ünal'ın da formasına giydiği Getafe ile karşı karşıya gelecek.
Kritik maç öncesi antrenman yapan kulüpte Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor. 

ATTIĞI GOLLE ANCELOTTİ’Yİ ŞOKE ETTİ 

Çift kale maç yapan Madrid, Arda Güler’in performansına hayran kaldı. Güler, Andrii Lunin'in koruduğu kaleye harika bir gol attı.

Arda Güler Ancelotti’yi hayran bıraktı! Attığı muhteşem gol taraftarı heyecana boğdu

18 yaşındaki oyuncunun kaydettiği gol futbolseverler tarafından beğeniyle karşılanırken, takım arkadaşları da Arda'yı tebrik etti.

SAKATLIKLARDAN KURTULAMAMIŞTI 

Arda Güler, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol devi Real Madrid'e imza atmıştı.
Ancak milli futbolcunun Madrid kariyeri şanssızlıklarla başlamıştı.

3 kez sakatlık geçiren ve formasında uzak kalan Arda Güler, ilk kez 6 Ocak tarihinde Arandina ile oynanan İspanya Kral Kupası maçında 11'de şans bulmuştu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...