Arda Güler oyuna girdi Britanya'yı sallayan golüyle Galler maçına nokta koydu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler oyuna girdi Britanya'yı sallayan golüyle Galler maçına nokta koydu

SPOR Haberleri

Türk futbolunun pırlantası Arda Güler, A Milli Takım'ın Galler'i 2-0 mağlup ettiği maçta Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü attı. 18 yaşındaki futbolcunun ceza sahası dışı sol çaprazından uzak kale direğine gönderdiği nefis plase hem maçı kazandırdı, hem de sosyal medyayı salladı. Avrupa'nın pek çok futbol sitesi Arda Güler'in mükemmel golünü konuştu. Golün görüntüleri binlerce etkileşim aldı.

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri'nde Galler'i 2-0 mağlup ederek D Grubu'nda liderliğini sürdürdü. Maça sayılmayan goller ve kaçan penaltı kadar Arda Güler'in attığı gol de damga vurdu.

İŞTE O GOL 

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1670893663063293953

ARDA GÜLER 90'A TAKTI

Letonya maçında ilk 11'de başlayan Arda Güler, teknik direktör Stefan Kuntz tarafından bu kez yedek soyunduruldu. 61'de Salih Özcan'ın yerine oyuna giren Arda, 0-0'lık maçı değiştiren isim oldu.

18 yaşındaki futbolcunun ceza sahası dışı sol çaprazından uzak kale direğine gönderdiği nefis plase hem maçı kazandırdı, hem de sosyal medyayı salladı. Arda Güler, A Milli Takımı'la ilk golünü atarken, 18 yaş 114 gün ile 'Resmi maçlarda A Milli Takım formasıyla gol atan en genç oyuncu' unvanını kazandı.

"KALECİYİ GÖRDÜM, VURDUM"

Yıldız futbolcu maçtan sorna TRT'yer şunları söyledi: "Öncelikle çok mutluyum galibiyet için. Milli Takım'da ilk golümü attığım için çok mutluyum. O an top sol ayağımda durdu. Biraz gördüm kaleciyi, vurdum, Allah'a şükür gol oldu."

Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

Arda Güler oyuna girdi Britanya'yı sallayan golüyle Galler maçına nokta koydu

61'de Salih Özcan'ın yerine oyuna giren Arda, 0-0'lık maçı değiştiren isim oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...