Arsenal'in yıldızı Thomas Partey Müslüman olup Yakup ismini aldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Arsenal'in yıldızı Thomas Partey Müslüman olup Yakup ismini aldı

SPOR Haberleri  / AA

Arsenal'in 2020 yazında Atletico Madrid'de 50 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Ganalı defansif orta saha Thomas Partey, Müslüman olduktan sonra adını Yakubu olarak değiştirdi.

Mart ayında Müslümanlığı seçtiğini açıklayan Arsenal'ın Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey, adını Yakubu olarak değiştirdi.

Gana basınına açıklamada bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Müslümanların arasında büyüdüğünü belirterek Faslı kız arkadaşıyla evlendikten sonra Yakubu ismini aldığını duyurdu.

50 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

İngiltere basınında yer alan haberlerde ise Ganalı orta saha oyuncusunun, Arsenal'da Thomas yazılı formasını giymeye devam edeceği belirtildi. Arsenal'ın 2020'de 50 milyon avro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den transfer ettiği Thomas Partey, geride kalan sezon takımıyla 26 maça çıktı ve 2 gol attı.

Arsenal'in yıldızı Thomas Partey Müslüman olup Yakup ismini aldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...