Bandırmasporlu futbolcu Mehmet Özcan maçtan sonra evlenme teklif etti, galibiyet üçlüsü "yenge" için

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Bandırmaspor - Tuzlaspor maçının ardından Bandırmasporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri ile tribün önünde galibiyet sevincini kutlarken, futbolcu Mehmet Özcan sevgilisine sürpriz yaptı. Özcan dizlerinin üzerine çökerek sevgilisine evlenme teklifinde bulunurken, sevgilisi de "evet" diyerek taraftarla ile birlikte bu sevinci paylaştı.

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Tuzlaspor'u mağlup eden Beyçimento Bandırmaspor'da futbolculardan Mehmet Özcan, maçın ardından sahada kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda konuk ettiği rakibini 4-1 yenen bordo-beyazlı takımın oyuncuları, karşılaşmanın ardından sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.

Bu sırada, Bandırmasporlu orta saha oyuncusu Mehmet Özcan, kız arkadaşı Beyza Akça'ya sürpriz yaparak evlenme teklif etti. Teklifi kabul eden Akça, taraftarın isteği üzerine üçlü çektirdi.

Kutlamalara bir süre devam eden çift, büyük sevinç yaşadı.

Bandırmasporlu futbolcu Mehmet Özcan maçtan sonra evlenme teklif etti, galibiyet üçlüsü "yenge" için

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Alpaslan Şen, Mehmet Şengül, Yusuf Susuz

Beyçimento Bandırmaspor: Gkelios, Fatih Kurucuk, Mulumba (Dk. 68 Oğuz Kaan Güçtekin), Kerim Avcı, Atabey Çiçek (Dk 68 Manos), Koutroumpis, Caner Cavlun, Soukou (Dk. 79 Terzic), Levent Ayçiçek (Dk. 46 Sedat Şahintürk), Alper Koldaş (Dk. 86 Berkan Mahmut Keskin), Mehmet Özcan

Tuzlaspor: Emre Koyuncu, İsmail Konuk, Rotman, Mata (Dk. 67 Bilal Başacıkoğlu), Yahaya, Adeniyi (Dk. 80 Kone), Ogün Bayrak, Mehmet Coşkun, Erol Can Akdağ (Dk. 80 Ozan Papaker), Sadi Karaduman (Dk. 80 Gökhan Akkan), Wanga

Gol: Dk. 2 Mata (Tuzlaspor), Dk. 13 Fatih Kurucuk, Dk. 69 Sedat Şahintürk, Dk. 72 ve 90 Manos (Beyçimento Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+5 İsmail Konuk, Dk. 45+8 Wanga, Dk. 55 Ogün Bayrak, Dk. 75 Sadi Karaduman (Tuzlaspor), Dk. 64 Alpay Koldaş, Dk. 66 Mulumba (Bandırmaspor)

https://twitter.com/Bandirmaspor/status/1616781362668650496

Bandırmasporlu futbolcu Mehmet Özcan maçtan sonra evlenme teklif etti, galibiyet üçlüsü "yenge" için

MESUT BAKKAL'LA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Bandırmaspor bu galibiyetle son 6 haftada yenilmeden 16 puan topladı. Bordo-Beyazlılar'da teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ın gelmesinin ardından yaşanan bu çıkışla puan 34'e yükseldi. Bandırmaspor haftayı 4. sırada tamamladı.

Skorun daha farklı olabileceğini söyleyen Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Lig ritmini kazanmamız için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Maçta oyunun üstünlüğü hep bizdeydi. Giren oyuncularımız bize inanılmaz katkı sağladılar. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, büyük katkıları oldu. 4-1 kazandık ama herhalde 7-8 olacak bir maçtı. Maçtan sonra taraftarlarımızla bütünleştik. Ligin ikinci yarısına iyi başladığımız için çok mutluyuz. Devam etmek istiyoruz, böyle bir takımla çalıştığım için mutluyum. İnşallah haftaya ayrı bir senaryoyla karşınızda oluruz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...