Başkan kim seçilirse seçilsin, Yunus Akgün ile Emre Akbaba geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Başkan kim seçilirse seçilsin, Yunus Akgün ile Emre Akbaba geri dönüyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'da yeni sezonun ilk iki transferi şimdiden belli; biri 8 gol, 14 asiste ulaşmış durumdaki Yunus Akgün, diğer ise lig ve kupada çıktığı 33 maçta 12 gol 6 asiste imza atarak adından söz ettiren Emre Akbaba..

Galatasaray'ın iki kiralık yıldızları gelecek sezon takıma dönecek. Aytemiz Alanyaspor'da şov yapan Emre Akbaba ve Adana Demirspor'un etkili ismi Yunus Akgün'ün önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı formayla mücadele etmesi bekleniyor.

Galatasaray altyapısından yetişen ve son iki sezondur Adana ekibinde forma giyen Yunus Akgün, 30 Süper Lig maçında 7 gol, 8 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Kupa'da da önemli bir istatistik yakalayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon toplamda 8 gol, 14 asiste ulaşmış durumda. Yunus'un bu performansı A Milli Takım'a çağrılmasını sağladı. Teknik direktör Stefan Kuntz, İtayla ile oynanan dostluk maçında Yunus Akgün'ü de kadroya almıştı. Galatasaray'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro...

Yunus, kısa süre önce Galatasaray'la ilgili bir soruya şu cevabı vermişti:

"Galatasaray'da sözleşmem devam ediyor. Şu an onu düşünmüyorum, tek hedefim Adana Demirspor'u Avrupa'ya götürmek. Bunun için çalışıyorum. Sezon bittiğinde neler olacak göreceğiz. Her takımın oyun sistemi farklı oluyor. Ben Adana Demirspor'un oyun sistemine tam uydum diyebilirim. Tabii ki Galatasaray'a gittiğimde nasıl olacak? Orada teknik direktör nasıl oynatıyor? Bunlar tabii ki önemli."

Başkan kim seçilirse seçilsin, Yunus Akgün ile Emre Akbaba geri dönüyor

EMRE AKBABA'YA TATİL İYİ GELDİ!

Galatasaray'a 2018 yazında Aytemiz Alanyaspor'dan 4 milyon euroya transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Emre Akbaba, sezon başında Akdeniz ekibine kiralık olarak dönmüştü. Galatasaray kariyerinde iki ağır sakatlık yaşayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, lig ve kupada çıktığı 33 maçta 12 gol 6 asiste imza atarak geçmişe dönüş sinyalleri verdi. 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Emre'nin, Galatasaray'daki 10 numara pozisyonunun alternatiflerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Başkan kim seçilirse seçilsin, Yunus Akgün ile Emre Akbaba geri dönüyor

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...