Bayan basketbol takımımız kuradan memnun
Türkiye'nin rakiplerinin belli olmasının ardından milli takım yetkilileri, federasyonun internet sitesinde değerlendirmede bulundu.
Kaydet
|
Grubumuzdaki takımların çekineceği bir ülke konumundayız. Ciddi bir biçimde hazırlanmak ve şampiyonada yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun da kura çekiminde eşleştikleri ülkeleri değerlendirerek, "İyi bir kura olduğunu düşünüyorum ancak bu takımların kadrolarında oyuncu değişikliğine gittiğini unutmamak gerekiyor. Lig başlasın ve takımların kadrolarını da bir görelim. Amacımız grubumuzdan lider olarak çıkmak" dedi.
A Milli Kadın Takımı Menajeri Arzu Özyiğit ise gruptan memnun olduklarını belirtti. Rakiplerden çok millilerin performansının önemli olduğuna dikkati çeken Özyiğit, "Sezon arasında oyuncuların milli takıma mental olarak hazır durumda gelmeleri önem arz ediyor. Ayrıca yine sezon arası olacağından milli takıma her katılan oyuncunun sakatlık sorunu yaşamadan adapte olması gerekiyor. Oyuncularımızın bu duygularla milli takıma katılacaklarına inanıyorum" diye konuştu.
eurosport
Bizi Takip Edin
