Beckham tavsiyesi! Beşiktaş'ın yıldızı Redmond, İngiliz efsaneye danıştı

Düzenleyen:
Beckham tavsiyesi! Beşiktaş'ın yıldızı Redmond, İngiliz efsaneye danıştı

SPOR Haberleri

İstanbul’a gelerek resmî sözleşmeye imza atan 28 yaşındaki Nathan Redmond, "Beckham’ın tavsiyesini dinledim ve Beşiktaş’a geldim" dedi.

Murad TAMER

Beşiktaş’ın Premier Lig’den kadrosuna kattığı isimlere bir yenisi daha eklendi. Southampton forması giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Nathan Redmond kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İstanbul’a gelir gelmez açıklamalarda bulunan Jamaika asıllı oyuncu, Beşiktaş’a transferinin İngiliz efsane David Beckham’ın tavsiyesiyle gerçekleştiğini söyledi. Redmond kendisine birçok teklifin geldikten sonra Beckham’a danıştığını ifade etti.

ALIŞMAN KOLAY OLUR

Beckham’ın diğer takımları gördükten sonra en iyi tercihin Beşiktaş olacağını söylediğini belirten Redmond, sosyal medyadan da "Tavsiyeleriniz için teşekkürler David Beckham" şeklinde paylaşımda bulundu. İngiliz efsanenin, "Hep defansif takımlarda oynadın. Beşiktaş gibi her zaman kazanmak için sahaya çıkan bir takımda yeteneklerini çok daha iyi sergileyebilirsin. Orada Premier Lig’den çok sayıda oyuncu var. Alışman da kolay olacak" dediği öğrenildi.

UÇUŞA GEÇECEK

Kariyerinde Birmingham, Norwich City ve Southampton gibi zayıf takımlarda oynayan Nathan Redmond, İngiltere Premier Lig’de 264 maçta 28 gol 26 asistlik performans sergiledi. Futbolcunun ilk defa hedefi olan bir takıma gelmesi, kariyerinde uçuşa geçeceği bir fırsat olarak değerlendirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...