Beşiktaş Emrecan Uzunhan'ı açıkladı... Stopere gençlik aşısı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş Emrecan Uzunhan'ı açıkladı... Stopere gençlik aşısı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna kattığını açıkladı... Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kendisi ve kulübü İstanbulspor ile görüşmelere başlanmıştır" dendi.

EMRECAN UZUNHAN İÇİN 2 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray altyapsından İstanbulspor altyapısında transfer olan ve burada A Takım'ın değişilmezi olan Emrecan Uzunhan, Sarı-Siyahlılar'ın Süper Lig'e yükseldiği play-off final maçına damga vurmuştu.

Beşiktaş ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak Emrecan, İspanya kampına katılacak. İstanbulspor ile 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlı yönetim, ödemeyi taksitle yapacak.

İSPANYA KAMPINA KATILACAK

21 yaşındaki stoper sağlık kontrolünün ardından siyah beyazlıların İspanya kampına katılacak.

İstanbulspor altyapısından yetişen Emrecan, son 2 sezonda A Takım forması giydi. Geride kalan sezon sezon İstanbulspor ile 21 maça çıktı, 1 gol attı.

Beşiktaş Emrecan Uzunhan'ı açıkladı... Stopere gençlik aşısı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...