Beşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçti: TFF'ye başvuracak

Beşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçti: TFF'ye başvuracak
Başlık ResmiBesiktas, Orkun Kökçü için harekete geçti: TFF'ye basvuracak

Beşiktaş yönetimi, İnönü Stadı'nda 2-1 kazanılan RAMS Başakşehir maçında, hakem Alper Akarsu tarafından VAR incelemesi sonucu direkt kırmızı kart gösterilen yıldız oyuncu Orkun Kökçü için Türkiye Futbol Fededasyonu'na (TFF) başvuruda bulunma kararı aldı. 

Kaydet
|

Beşiktaş, 13 Eylül Cumartesi akşamı oynanan RAMS Başakşehir maçının uzatma dakikalarında direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Orkun Kökçü için harekete geçti. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız futbolcu için TFF'ye başvuracak.

Beşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçti: TFF'ye başvuracak - 1. Resim
Başlık ResmiBeşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçti: TFF'ye başvuracak - 1. Resim

FUTBOL FEDERASYONU'NA İTİRAZ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Serdal Adalı yönetimi, milli futbolcunun gördüğü kırmızı kartta "kasti" bir harekette bulunmadığını, söz konusu pozisyonla ilgili VAR ve orta hakemin niyet okuduğunu düşünüyor. Bu nedenle Beşiktaş, kırmızı karta itiraz etme kararı aldı.

Kulüp avukatlarının, gerekli belgeleri hazırlayarak, en kısa sürede Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapacağı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME
Beşiktaş
HABER

Beşiktaş'ta Orkun Kökçü tepkisi: Ayağı kırılacaktı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Diğer SPORLAR
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.