Beşiktaş Talisca'sını takım içinde buldu: 10 numara Gedson

- Güncelleme:
Beşiktaş Talisca'sını takım içinde buldu: 10 numara Gedson

SPOR Haberleri

Şenol Güneş son 3 maçta orta sahada yüksek verim altığı (3 gol 1 asist) Portekizli yıldızı lider olarak kullanacak

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması yapılıyor. 10 numara konusunda ise teknik direktör Şenol Güneş’in farklı bir planı var. Gittiği her yerde eldeki mevcut kadrodan yüksek verim almasını bilen tecrübeli teknik adam Gedson Fernandes’e de farklı bir görev verecek. Son 3 maçta 10 numara görevi üstlenen ve 3 gol 1 asistlik performans sergileyen Portekizli oyuncu Güneş’in yeni Talisca’sı olacak.

LAZİO TAKİPTE ANCAK...

10 numaraya tranfer düşüncesi şimdilik askıda. Gedson için gelecek 25 milyon avro altındaki teklifler kabul edilmeyecek. Çünkü satış olursa yarısı Benfica’ya gidecek. Şenol Güneş’in “Gedson gibi bir oyuncuyu Avrupa’dan almaya kalksak en az 40 milyon avro ödememiz gerekir” sözleri de yönetimi yıldız ismin satışı konusunda geri adım attırıyor. Gedson için Lazio devrede de ancak çok istekli değil.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...