Beşiktaş'a şok: Abdullah Avcı'ya tazminat ödeyecek

Düzenleyen:
Beşiktaş'a şok: Abdullah Avcı'ya tazminat ödeyecek

SPOR Haberleri

2019-2020 sezonunda Beşiktaş’ın teknik direktörlüğü yapan Abdullah Avcı’ya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu’ndan güzel haber geldi. Avcı, Beşiktaş’tan yüklü miktarda para alacak.

Beşiktaş, 1 Haziran 2019’da teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı’yı getirdi. Avcı, siya-beyazlı kulübe 12 milyon lira karşılığında 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak istenileni veremeyeceğin görevine 29 Ocak 2020’de son verildi. Bu karar ise Tahkim Kurulu’na taşındı. Kurul, feshin haksız bir şekilde yapıldığını belirterek Beşiktaş’ın Abdullah Avcı’ya 17 milyon 130 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Davalı kulübün, itirazlarının da reddine karar verdi.

GALATASARAY’A DA CEZA

Yapılan açıklamada, ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), çeşitli gerekçelerle Beşiktaş'a verdiği 320 bin liralık ceza ile siyah-beyazlı takımın yardımcı antrenörü Ozan Köprülü'nün 13 bin lira ve 1 maç men cezasını onadığı aktarıldı. Kurul ayrıca Galatasaray Kulübünün 224 bin ve Göztepe'nin 50 bin liralık para cezalarını da onadığı kaydedildi.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...