Beşiktaş'ın milli kalecisi Mert Günok gözünü Mehmet Topal'ın şampiyonluk rekoruna dikti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın milli kalecisi Mert Günok gözünü Mehmet Topal'ın şampiyonluk rekoruna dikti

SPOR Haberleri

Başakşehir ve Fenerbahçe formalarıyla şampiyonluk gören Mert Günok, Beşiktaş kariyerinde de şampiyonluk yaşayarak Mehmet Topal'la beraber üç takımda şampiyonluk yaşayan ikinci futbolcu olmak istiyor. Tecrübeli kaleci, "Beşiktaş serüvenimde en iyi dönemimi daha geçirmediğimi düşünüyorum. Bu sene inşallah öyle olacak" dedi.

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, siyah-beyazlı takımda dibi gördüğünü ve kazanacağı bir şampiyonlukla zirveye çıkacağını söyledi. A Milli Takım kalecisi, Yeni sezon hazırlıklarına Almanya'da devam eden Beşiktaş'ın kampında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir'de şampiyonluk sevinci yaşayan Mert Günok, Beşiktaş'ta da bu başarıyı yakalayarak Süper Lig'de üç ayrı takımda zafere ulaşan eski milli futbolcu Mehmet Topal'ı yakalamak istediğini söyleyen siyah-beyazlı oyuncu, şunları söyledi:

MEHMET TOPAL'I YAKALAYABİLİR

"Beşiktaş gibi bir kulübün hedefi her sene şampiyonluk olmalı, bu tartışılamaz bir gerçek. Bizim de bu seneki hedefimiz yine şampiyonluk. Burada şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum. Başakşehir'de ve Fenerbahçe'de şampiyonluğum var. Beşiktaş'ta oynayan, takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak o şampiyonluğu yaşamayı çok istiyorum. Bir şampiyonluk daha yaşarsam Mehmet Topal'la beraber üç takımda şampiyonluk yaşayan oyunculardan biri de ben olacağım.

Bunun için de geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz performansın hem kendi adıma üstüne koymam gerekiyor hem de takım olarak üstüne koymamız gerekiyor. Beşiktaş'ta en iyi dönemimi sergilemedim. Geçen sene iyi bir performans sergiledim ama tam bir sezon oynayarak sonu şampiyonlukla biten bir sezon en büyük hayalim. Beşiktaş serüvenimde en iyi dönemimi daha geçirmediğimi düşünüyorum. Bu sene inşallah öyle olacak."

Beşiktaş'ın milli kalecisi Mert Günok gözünü Mehmet Topal'ın şampiyonluk rekoruna dikti

Mert Günok: Beşiktaş kariyerimde zirveyi görmedim çünkü hala bir şampiyonluk yaşamadım. Umarım bu sene şampiyonluk yaşadıktan sonra 'En dipten en zirveye çıktım.' diyeceğim.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF UEFA KONFERANS LİGİ ŞAMPİYONLUĞU

Siyah-beyazlı takımın bu sene Avrupa arenasında mücadele edeceği UEFA Konferans Ligi'nin ciddiyetini ilk maçtan sonra tam anlamıyla kavramaya başlayacaklarını anlatan Mert,

"Konferans Ligi yeni başladığı için biz futbolcular da yeni yeni adapte oluyoruz. Biz de bu sene maç maç düşünerek önce elemeleri geçip, gruplara kalmak ilk niyetimiz. Konferans Ligi ulaşılması zor bir hedef değil. Biz de bu başarıya ulaşabilecek seviyedeyiz. Eksiklerimiz var ve nispeten kısa bir izin döneminden sonra hazırlıklara erken başladık. Bu durum önümüzdeki dönemde avantaj mı dezavantaj mı olacak göreceğiz. Hiçbir futbolcunun önce Konferans Ligi'nde şampiyon olalım diye düşüncesi olduğunu zannetmiyorum.

Çünkü Süper Lig özelinde baktığımızda Beşiktaş'ta şampiyon olmak benim hayalim. UEFA Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmayı her futbolcu hayal eder. Konferans Ligi ise yeni bir kupa. Bunu başlayınca anlayacağız. Belki ilk maçtan sonra konuşsak bu düşüncelerim değişebilirdi." ifadelerini kullandı. (AA)

NECİP UYSAL KALEYE GEÇTİ

Mert Günok'a göre

Şenol Güneş: Baba.

Sergen Yalçın: Beşiktaş efsanesi.

Necip Uysal: Her mevkide oynar. Antrenmanda kaleye geçirdik, eldiven de vereceğiz ona. Bir şey olsa geçer kaleye.

Aslı Günok: Her şeyim.

Ala Günok: Her şeyim.

Basketbol: Güzel bir spor. Pota bulursam hala atarım.

Beşiktaş'ın milli kalecisi Mert Günok gözünü Mehmet Topal'ın şampiyonluk rekoruna dikti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...