Beşiktaş'ta Nathan Redmond belirsizliği sona erdi! İngiliz yıldızdan veda...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Nathan Redmond belirsizliği sona erdi! İngiliz yıldızdan veda...

SPOR Haberleri

Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beşiktaş'a veda etti. Taraftara seslenen İngiliz futbolcu, "Bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım" dedi. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 28 resmi maça çıkan Redmond, 6 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaş'ta Nathan Redmond ile yollar ayrıldı. 29 yaşındaki İngiliz futbolcu kararını açıkladı ve Siyah-Beyazlı kulübe veda etti.

PREMIER LEAGUE'E DÖNECEK

Beşiktaş geçen yaz Southampton'dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond’ı İngiltere’den Burnley, Wolwes ve Norwich City istiyordu.

Sports Digitale'e konuşan Redmond'ın menajeri Simon Bayliff, "Premier League'den üç, Beşiktaş'tan da bir teklif var. Redmond, hepsini göz önünde bulundurarak tatile gitti. İstanbul'da geçirdiği zamanı ve Beşiktaş'ta oynamayı çok seviyordu. Yakında kararını verecek" demişti.

Süper Lig'de 5 gol, 5 asistlik skor katkısı sağlayan 29 yaşındaki İngiliz futbolcu özellikle Fenerbahçe deplasmanındaki performansıyla Beşiktaş tarihine geçmişti.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA SESLENDİ

29 yaşındaki İngiliz futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Güzel Beşiktaş taraftarına... Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda, zor dönemlerde de harika dönemlerde de siz, her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım. Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir "görüşmek üzere"... Sonsuz sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1680917805653172224

Beşiktaş'ta Nathan Redmond belirsizliği sona erdi! İngiliz yıldızdan veda...

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Kulüpten ayrılıp ayrılmayacağı yönünde haber vermesi beklenen Redmond ile ilgili konuşan teknik direktör Şenol Güneş, şunları söylemişti:

“Redmond, ‘bana hiçbir hoca güven vermedi’ dedi. E ben güven verdim. Gelmezse hiçbir şey demem. Bizden gittiği anda gitti diye düşünüyorum. Başka kulüple pazarlık yapmıştır diye düşünüyorum. ‘Ben haber vereceğim’ diyor. Geldiği zaman da bu sefer eskisi gibi vermeyeceğim. 1 veriyorsam 500 veririm.

Redmond’ın yokluğunda Beşiktaş yok muydu? Redmond’ı istemiyorum demek değil, istemek başka teslim olmak başka. Her oyuncu değerli ama kulüp hepsinden önemli. Bunu anlatamadıktan sonra çok zor. Kulübün 1 lirasını hesaplıyoruz kendimize göre."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...