Beşiktaş'ta son çare Şenol Güneş

Beşiktaş'ta son çare Şenol Güneş
Başlık ResmiBesiktas'ta son çare Senol Günes

Birçok teknik adamla görüşen yönetim, sezon ortası olduğu için zorda. Eğer görüşmelerden sonuç çıkmazsa Başkan Çebi, Şenol Hoca’yı ikna edecek.

Kaydet
|

Murad Tamer

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş, yabancı bir hocayı göreve getirmek istiyor, Şenol Güneş ise son çare konumunda. Siyah beyazlılar Norwich City’deki görevine son verilen Daniel Farke’den olumsuz cevap almıştı. Slaven Bilic’in ise şu anda çalıştırdığı Çin kulübüyle olan sözleşmesi devam ettiği için görüşmeler tıkanmış durumda. Listeye son olarak PAOK’u çalıştıran Razvan Lucescu ile Rusya’nın eski hocası Stanislav Cherchesov eklendi.

PAZARTESİ KRİTİK
Siyah beyazlı yönetim eğer bu isimlerden sonuç alamazsa rota Şenol Güneş’e kırılacak. Tecrübeli çalıştırıcı kısa süre önce yaptığı açıklamada, yeni sezona kadar dinleneceğini söylemişti. Ancak yakın arkadaşı olan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin devreye girip ısrarcı olması durumunda işler değişebilir. Şu ana kadar Şenol Güneş’le herhangi bir temas kurmayan Çebi’nin, Cherchesov ve Lucescu ile yapılacak görüşmelerin sonuçlanmasını beklediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta son çare Şenol Güneş
Başlık ResmiBeşiktaş'ta son çare Şenol Güneş

SERGEN YALÇINSIZ İLK MAÇ
Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın istifa etmesinin ardından ilk resmî karşılaşmasına Kayserispor karşısında çıkacak. Takımın başında altyapı hocalarından Önder Karaveli olacak. Sakatlıkları bulunan Mert Günok, Alex Teixeira, N’Koudou ile cezalılar Necip, Josef ve Welinton forma giyemeyecek.

BAKMADAN GEÇME
Beşiktaş
HABER

Beşiktaş'ta yeni hedef Bilic

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.