Beşiktaş'ta sonbahar hüznü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta sonbahar hüznü

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Derbide Galatasaray’a kaybeden Beşiktaş’ta moraller dibe vurdu. Geçen sezon olduğu gibi takım yine kasım ayını görmeden lige havlu attı gibi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş, 10 kişi kaldığı derbide Galatasaray’a karşı 2-1 yenilince, şampiyonluk şansını da büyük oranda kaybetti. Derbide eksik olmasına rağmen beraberlik golünü yakalayan siyah beyazlılar, daha iyi pas yapan taraf olmasına rağmen maçtan eli boş ayrılmasına yol açan golü penaltıdan yemişti. Şanssızlıklarla başlayan sezonun yansımalarından biri gibiydi derbi maçı. Siyah beyazlıların son iki sezondur yaşadığı şanssızlıkların, sonbaharda tavan yapması dikkati çekiyor.

BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK

Valerien Ismael  ile başlayan sezonda üst üste alınan başarısız sonuçlar sebebiyle ekim ayında beşinci sıraya kadar gerileyen siyah beyazlıların, şampiyonluk iddiası azalmıştı. Fransız teknik adamın gönderilmesi sonrası göreve getirilen Şenol Güneş de ilk üç maçta bir galibiyet alınca lige havlu atmıştı. Siyah beyazlılar çok benzer senaryoyu bu sezon da yaşıyor. Şenol Güneş gitti, Burak Yılmaz geldi, şampiyonluk yolunda G.Saray’ ve F.Bahçe’nin çok gerisinde kalındı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...