Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı oyuncuya eleştiri: Çok zayıf kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı oyuncuya eleştiri: Çok zayıf kaldı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş'ı 2-1 yenerek üst üste 8.galibiyetini elde etti. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dİlmen, "Beşiktaş, 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu kapattı. Abartmıyorum galiba, artık yakalama şansı yok." yorumunu yaptı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetini TV 8,5'ta yorumlayan Dilmen, "Beşiktaş, 2023-2024 Süper Lig sezonunu kapattı. Abartmıyorum galiba, artık yakalama şansı yok. Burak hoca için çok fazla detay var ama Mert'in atılmasından sonra başka bir senaryo oldu." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı oyuncuya eleştiri: Çok zayıf kaldı

Torreira - Icardi - Angelino

RIDVAN DİLMEN'DEN ANGELINO ELEŞTİRİSİ

Galatasaray'ın İspanyol oyuncusunu yetersiz bulduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, "Angelino, Galatasaray'ın kalitesine yakışmayan bir sol bek oldu. Çok zayıf kaldı." dedi.

Öte yandan derbide asist yaparak ön plana çıkan Rosier'e de değinen Dilmen, "Maçın 2 adamı vardı. Biri Rosier, ikincisi Icardi. Rosier Beşiktaş'taki en iyi oyununu oynadı ama yetmedi." yorumunu yaptı.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı oyuncuya eleştiri: Çok zayıf kaldı

RIDVAN DİLMEN: ICARDI ALLAH VERGİSİ

Beşiktaş'a 2 gol atarak derbinin kilit ismi olan Mauro Icardi'ye övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, "Mauro Icardi ne ile gol atmadı. Düşünüyorsunuz, hiçbir şey yok. En son bugün burunla, Ronaldo'nun golünü attı. Şişman olan Ronaldo'nun. En son o öyle gol atmıştı. Bugüne kadar! İnanılmaz bir golcü. Bu adam başka bir şey. Allah vergisi, mutlaka çok çalışıyordur ama bugün çok fitti." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...